شکنجه زنان بازداشت شده در زندان قرچک ورامین
برخی زندانیان محبوس در زندان‌های حکومت ایران از شکنجه زنان در زندان قرچک ورامین خبر داده‌‌اند.
موضوع اعمال شکنجه علیه زنان و مردان زندانی در حکومت‌ ولایت فقیه موضوع تازه و جدیدی نیست و عمری به درازای حکومت ولایت فقیه دارد.
سال‌های سیاه ابتدایی استقرار حکومت ولایت فقیه و استمرار و ادامه‌ی شکنجه‌ها در زندان همواره یکی از اهرم‌های سرکوب حکومت، علیه مردان و زنان زندانی بوده است.
این بار صحبت از شکنجه در زندان قرچک ورامین است. ویدا ربانی، یک روزنامه‌نگار که در روز ۲ آبان ۱۴۰۱ در جریان قیام و اعتراضات سراسری مردم ایران دستگیر شده و در حال حاضر در زندان اوین به سر می‌برد و در تاریخ ۳۱ اردیبهشت برای درمان به بیمارستان طالقانی اعزام شده، با انتشار نامه‌یی، به تشریح شکنجه در زندان قرچک ورامین و دیگر زندان‌های حکومت ایران پرداخته است.
این روزنامه‌نگار زندانی در نامه‌ی خود افزون بر تشریح وضعیت خود و شکنجه‌هایی که در زندان اوین و بند ۲۰۹ آن متحمل شده است، به شکنجه‌ی زنان زندانی در بند هشت زندان قرچک ورامین اشاره کرده است که کماکان گرفتار آن هستند.
بهت و شیون دختران بند ۸ زندان قرچک ورامین!!!
این روزنامه‌نگار زندانی در نامه‌اش به مرگ دیگر معترض دستگیر شده در جریان اعتراضات و قیام سراسری مردم ایران، یلدا آقافضلی ۱۹ ساله، که تنها ۵ روز پس از آزادی از زندان قرچک ورامین، به طور مشکوکی جان باخت، اشاره کرده و می‌نویسد «آن بهت و شیون دختران بند ۸ (زندان قرچک ورامین) پس از مرگ او و خودکشی نافرجام یکی دیگر از بازداشتی‌ها در پی خبر مرگ یلدا آقافضلی فراموش ناشدنی است».
ربانی در ادامه‌ی نامه‌ی خود، رو به حکومت ولایت فقیه و قضائیه‌ی خامنه‌ای نوشته است «یلدا آقافضلی را شما کشتید، یلدا اگر بازداشت نشده بود امروز زنده بود اما برای شما اهمیتی دارد؟ نه چیزی که برای شما مفت است همین جان انسان‌هاست.»
این زندانی در ادامه نامه‌ی خود افزون بر برشمردن مصادیق شکنجه در زندان قرچک، مصادیق و نمودهای شکنجه جسمی و روانی اعمال‌شده بر خودش در زندان اوین را نیز بازگو کرده است.
ربانی از جمله به «با مشت‌ کوبیدن یک مامور زندان اوین به صورتش به خاطر اعتراض به ادبیات غیرمودبانه‌»، «مامور زنی که در بازداشت‌گاه ۲۰۹ اوین می‌گفت آرزو دارد زیر چهارپایه تک‌تک دختران بازداشت‌شده در جریان اعتراضات بزند (اشاره به اعدام با طناب دار)»، و برخوردهای روانی پزشکان زندان اوین اشاره کرده است و افزوده است «کاش به فکر این باشید که برای آنها که خطرناک هستند و آسیب‌زننده هستند پرونده روان پزشکی تشکیل دهید».
شایان ذکر است خبرگزاری قضائیه‌ی حکومت ولایت فقیه در روز ۲۹ اردیبهشت نوشته بود که این روزنامه‌نگار زندانی داروهای اعصاب و  روان استفاده می‌کرده است.
ربانی در نامه‌ی خود در روز پنجشنبه ۴ خرداد به این موضوع نیز واکنش نشان داده و ضمن اشاره به اعمال و شکنجه‌های ماموران زندانی که آنها را دارای مشکل روانی دانسته، نوشته است که برای کسی که «گذرش به این افراد خطرناک افتاده است استفاده از داروی اضطراب و افسردگی طبیعی است.»    
🙏لطفا به اشتراک بگذارید