سارا حسین رئیس هیأت مستقل حقیقت‌یاب سازمان ملل : 
ما به این نتیجه رسیدیم که برخی از اعمال در چارچوب حملهٔ گسترده و سیستماتیک به‌خصوص علیه زنان و دختران ولی همین‌طور علیه کسانی صورت گرفته که از برابری و حقوق دفاع می‌کنند و لذا نتیجه‌گیری کردیم که جنایت علیه بشریت نیز رخ داده است.
 شاهین سردار علی عضو دیگر هیأت حقیقت‌یاب سازمان ملل در سخنانش، گفت: «هر چند توجه جهان روی جای دیگری متمرکز شده، اما سرکوب در ایران علیه زنان، مردان و اقلیت‌های مذهبی و قومی که در پی تغییر بودند و هم‌چنان در پی عدالت هستند، به‌طور مداوم ادامه دارد... ما به‌طور خاص نگران تلافی‌جویی علیه خانواده‌ها، حقوقدانان و حامیان قربانیان هستیم... زنان و دختران فقط در چارچوب اعتراضات رنج نکشیدند، بلکه تجربة آنها از تبعیض روزانه، هم در قانون و هم در عمل امری است که در دورة تحقیقات ما برایمان برجسته شد...».
وی اضافه کرد: «جوانان در خط مقدم اعتراضات بودند و به‌همین دلیل تمرکز قوی مأموریت ما بر کودکان ضروری بود. ما در تحقیقاتمان دریافتیم که کودکان خیلی اوقات در مراکز غیر رسمی تحت بازداشت قرار گرفتند، همراه با بزرگسالان نگهداری شدند و به‌عنوان مثال حق تحصیلات آنها در معرض خطر قرار گرفت؛ تا جایی که دریافتیم ۲۲هزار و ۸۰۰دانشجو تعلیق شده‌اند و نتوانستند به تحصیلاتشان ادامه بدهند».
 در ادامة این کنفرانس مطبوعاتی ویویانا کرستیچویچ  از اعضای هیأت حقیقت‌یاب طی سخنانی، گفت: «ما قربانیانی را دیدیم که به‌طور مستمر خواهان برابری، حقیقت، عدالت و غرامت بودند. فراخوان به حسابرسی در صدرخواسته‌هایی بود که قربانیان، بازماندگان و شاهدان برای هیأت حقیقت‌یاب داشتند...».
 
 
لطفا به اشتراک بگذارید:     
🙏لطفا به اشتراک بگذارید